On Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Belinda Bencinc, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 10, vor disputa, duminică, finala turneului de categorie WTA 500 de la Charleston.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jabeur a învins-o, în semifinale, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-4, pe americanca Amanda Anisimova, locul 47 şi cap de serie număul 15, după un meci care a durat o oră şi 46 de minute.

La rândul ei, Bencic a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, în 78 de minute, de Ekaterina Alexandrova, locul 54 WTA.

Câştigătoarea turneului va primi un premiu de 158.800 de dolari şi 470 de puncte WTA, iar învinsa, 98.190 de dolari şi 305 puncte WTA.

Ons Jabeur, 27 de ani, are un singur turneu câştigat, anul trecut, la Birmingham, şi a mai disputat trei finale, una dintre ele chiar la Charleston, tot anul trecut, când a fost învinsă de Danka Kovinici din Muntenegru.

Belinda Bencic, 25 de ani, campioana olimpică en titre, a câştigat cinci turnee în carieră şi a mai jucat opt finale.

În acest moment, Jabeur a urcat pe locul 9 în clasamentul WTA live şi mai poate câştiga o poziţie dacă se impune duminică.

Bencic este pe locul 15 şi, cu o victorie în finală, ajunge pe 13.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.