Clubul italian Sampdoria Genoa a ţinut să aducă, duminică, înaintea startului meciului cu Napoli, din Serie A, un emoţionant omagiu lui Gianluca Vialli. A fost omagiată şi memoria lui Sinisa Mihajlovic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea meciului din etapa a 17-a din Serie A, dintre Sampdoria şi Napoli, pe stadion s-a păstrat un minute de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli, fostul atacant al clubului genovez, decedat vineri, la vârsta de 58 de ani. În tribune, fanii au afişat bannere care omagiau memoria fostului număr 9, printre care unul pe care se puteau citi trei cuvinte: „Bomber, Campion, Legendă” şi altul pe care scria Veţi trăi mereu în inimile noastre”.

S-a păstrat un minut de reculegere şi în memoria lui Sinisa Mihajlovic, fost jucător al Sampdoriei, care a murit la sfârşitul lunii decembrie, de leucemie.

FOTO: Twitter Lega Serie A
FOTO: Twitter Lega Serie A

La marginea terenului s-au aflat preşedintele Sampdoriei, Marco Lanna, alături de antrenorul Dejan Stankovic şi de copiii lui Sinisa Mihajlovic. Ei au au arătat publicului tricouri imprimate cu numărul 9, purtând numele lui Vialli, şi cu numărul 11, purtând numele lui Mihajlovic.

Totodată, jucătorii napoletani Giacomo Raspadori, Giovanni Di Lorenzo şi Salvatore Sirigu au adus buchete de flori ca omagiu în memoria celor doi dispăruţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.