Omagierea lui Diego Maradona la palatul prezidenţial din Buenos Aires s-a încheiat, joi, mai devreme decât se prevedea, din cauza incidentelor. Iniţial, se anunţase că fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Maradona până la ora locală 16.00 (21.00 ora României), iar ulterior familia starului acceptase o prelungire cu trei ore a omagierii. Însă incidentele au făcut ca porţile palatului să se închidă pentru public aproape de ora locală 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de oprirea omagierii, în curtea palatului au reuşit să pătrundă mai mulţi fani, care au cântat ca pe stadion.

Au avut loc incidente şi în zona din apropierea palatului, suporterii aruncând cu pietre şi sticle, iar forţele de ordine ripostând cu gloanţe de cauciuc şi cu un tun cu apă.

Potrivit La Nacion, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Maradona a fost luat din locul în care fusese amplasat pentru fani şi dus în sala în care a avut loc dimineaţa o ceremonie privată. La ora locală 16.45 a sosit la Casa Rosada dricul cu care va fi dus la cimitir trupul neînsufleţit al lui Maradona.

Diego Maradona va fi înmormântat la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, unde sunt înmormântaţi şi părinţii săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.