Echipa Olympique Marseille a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Franţei, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, de formaţia Sochaux, din liga a doua, în optimile competiţiei, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Sarr, în minutul 22, gazdele reuşind egalarea prin Sao, în minutul 36.

Într-un alt meci din optimile de finală ale Cupei Ligii Franţei, echipa FC Nantes a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Montpellier. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sala '18, '43 şi Stepinski '62, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Berigaud, în minutul 36.

Partidele Girondins Bordeaux - OGC Nice, AS Monaco - Rennes, FC Metz - Toulouse, Olympique Lyon - Guingamp, AS Saint-Etienne - AS Nancy şi Paris Saint-Germain - OSC Lille se vor disputa miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.