Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat, vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-0, că formaţia sa a arătat ca o campioană şi nu va avea probleme în cursa pentru titlu dacă va juca aşa cum a făcut-o împotriva clujenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur foarte mult că am reuşit să obţinem cele trei puncte, nu conta cine marca în această seară. Cred că am făcut per total cel mai bun joc al nonstru de până acum şi am meritat cele trei puncte. Am vorbit să facem pressing şi ne-a ieşit foarte bine, nu i-am lăsat să construiască deloc şi pe recuperare cred că am arătat calitate şi am şi reuşit să înscriem de trei ori. Mergem la naţională să obţinem calificarea şi cred că vom face jocuri bune şi acolo şi vom reuşi să ne calificăm. Vreau să câştig campionatul fix cu numărul pe care îl am eu şi sper să îi facem fericiţi pe fani. Cred că am arătat în această seară o faţă de campioană, dacă vom juca fiecare meci la fel ca în această seară nu vom avea probleme”, a spus Olaru la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tănase '62 şi Moruţan '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.