Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 2-2, că formaţia sa a arătat slab din toate punctele de vedere şi nu a meritat egalul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că nu am făcut un meci bun în această seară. Şi egalul pe care l-am făcut nu l-am meritat, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat ca o echipă slabă din toate punctele de vedere. Acum nu mai stăm la mâna noastră, stăm la mâna Botoşaniului. Sperăm să îi încurce.... Nu ştiu, vedem ce va fi. Spun eu că campionatul nu s-a jucat în această seară. Am pierdut puncte destul de uşor, ne-au egalat în minutul 93, am pierdut puncte multe şi în sezonul regulat... asta e, nu cred că am pierdut aici campionatul”, a spus Olarui.

Portarul Cătălin Straton a declarat că mai speră în şansele de câştigare a titlului, deşi recunoaşte că FCSB este “aproape de a mai rata un an”. “Acum la sfârşit de campionat, lucrurile nu ştiu dacă mai sunt pe meritate, pe nemeritate. Noi suntem aproape de a mai rata un an. Dar eu mai sper. Mai sunt două etape şi să sperăm că poate va fi bine. Nu am câştigat niciodată un campionat, îmi doresc din tot sufletul să îl câştig şi sper ca, printr-o minune, să mă ajute Dumnezeu să ies şi eu campion.  Am ajuns la un punct în care îmi doresc să nu mai am nimic de apărat şi să luăm trei puncte. La următorul meci (FC Botoşani – CFR Cluj) o să fiu fan Botoşani. Vreau, nu vreau, sper să facă un meci bun şi lucrurile să fie corecte. Care e mai bun să câştige până la urmă. Când se va trage linie, cine va ieşi campioană va merita”, a afirmat Straton.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. Au marcat Petrila ’69 şi Dumiter ’72 pentru Sepsi, respectiv Buziuc ’81 şi Tănase ‘90+2 pentru FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.