Jucătoarea Raluca Olaru a declarat, duminică, după finala de dublu de la Praga, că s-a simţit foarte bine în Cehia, ea menţionând că Lucie Hradecka şi Kristyna Pliskova, care s-au impus, au fost mai odihnite şi mai bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este atât de bine să revin să joc! M-am simţit foarte bine la Palermo şi aici. Le mulţumesc organizatorilor. Din nefericire ele au fost mai bune astăzi, mai fresh. Îi mulţumesc Monicăi. A fost o săptămână bună. Sper că vă veţi bucura şi de finala de simplu”, a spus Olaru la ceremonia de după finala de dublu.

Monica Niculescu s-a declarat încântată de turneu: “Le felicit pe Lucie şi Kristyna. Mulţumesc, Ralu. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Vreau să revin. Vă mulţumesc  pentru acest turneu, sunt fericită că sunt aici”.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru, favorite 4, au pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Praga.

Cele două românce au fost învinse de echipa cehă Lucie Hradecka/Kristyna Pliskova, cap de serie numărul 2, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi şase minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.