Oferta pe care FC Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocaşului Ianis Hagi este considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, a scris, vineri, presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

FC Viitorul a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că în data de 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi.

 "Fotbal Club Viitorul anunţă public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită clubului nostru. Din 22 decembrie, acţionarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer", a precizat FC Viitorul.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.