Sportivul Octavian Vasile Tucaliuc a ocupat locul 7 în proba de aruncarea suţiţei de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună aruncare a românului a fost de 45 de metri şi 51 de centimetri, cu care a ocupat ultima poziţie.

Medalia de aur i-a revenit britanicului Daniel Pembroke, cu 69.52 metri, argintul, iranianului Ali Pirouj, cu 64.30 metri, iar bronzul, spaniolului Hector Cabrera Llacer, cu 61.13 metri.

România a câştigat două medialii la actuala ediţie a Jocurilor Paralimpice, una de argint, cucerită de Eduard Novak, în proba de urmărire individuală 4.000 m din cadrul concursului de ciclism, şi alta de bronz, obţinută de Alex Bologa, la categoria 60 kilograme, din cadrul competiţiei de judo.

România este reprezentată la aceste jocuri de şapte sportivi: Alex Bologa – judo nevăzători, Bobi Simion – tenis de masă, Carol-Eduard Novak – ciclism rutier şi de pistă, Eduard Moescu – ciclism, Octavian Tucaliuc – atletism, Tabita Vulturar – atletism şi Eugen Pătru – tir cu arcul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.