Scrimera Maria Belen Perez Maurice a fost eliminată din concurs la scrimă la Jocurile Olimpice, dar probabil nu va uita această zi, în care antrenorul ei a cerut-o în căsătorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a pierdut meciul cu unguroaica Anna Marton, din concursul de sabie, sportiva din Argentina a acordat interviuri pentru televizinile din ţara sa. În acel moment, în spatele ei a apărut antrenorul ei, care avea o foaie pe care scria: "Vrei să te măriţi cu mine?".

Sportiva de 36 de ani a sărit în braţele iubitului ei, care, aşa cum este obiceiul, a îngenuncheat pentru a formula cererea. "Am spus da, evident", a afirmat sportiva.

Lucas Guillermo Saucedo, antrenorul şi iubitul ei de 17 ani, a mai cerut-o pe Maria Belen în căsătorie şi în 2010, însă atunci a fost refuzat. Luni, el a improvizat total şi i-a cerut unui voluntar o foaie şi un pix pentru a-şi cere iubita din nou.

  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.