În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 01.30, un bărbat a încercat să intre în locuinţa lui Neymar din La Celle-Saint-Cloud, localitate din apropierea Parisului, informează lefigaro.fr, care citează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat de 26 de ani ar fi reuşit chiar să se apropie de uşa locuinţei starului brazilian. Serviciile de securitate l-au reperat rapid pe intrus şi l-au pus pe fugă. Acesta a fost reţinut într-o localitate vecină, Bougival.

De naţionalitate angoleză, bărbatul purta un rucsac cu conţinut neobişnuit, mai multe biblii. Dus la comisariatul central din Versailles, el ar fi recunoscut că doreşte să se întâlnească cu Neymar cu intenţia de a-i transmite "cuvântul lui Dumnezeu", aşa explicând prezenţa bibliilor în bagajul său.

Comportamentul ciudat al acestuia a determinat forţele de ordine să caute un expert psihiatric pentru a-i evalua starea mintală. În urma testelor, el a fost plasat într-un spital de psihiatrie.

L'Equipe precizează că angolezul a fost văzut de mai multe ori în jurul casei lui Neymar, în cele trei zile care au precedat acţiunea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.