O delegaţie numeroasă a FC Barcelona, formată din Oscar Grau, director general, Javier Bordas, membu în conducerea clubului, Eric Abidal, director sportiv, şi Andre Cury, reprezentant al catalanilor în Brazilia, a mers, marţi, la Paris, pentru a negocia transferul brazilianului Neymar de la PSG, informează leparisien.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spaniolii au oferit suma de 170 de milioane de euro, pe care urmau să o achite în două tranşe, pentru un transfer definitiv, însă francezii nu au răspuns acestei oferte, dar s-au angajat să o facă până miercuri.

Preşedintele parizienilor, Nasser Al-Khelaïfi, nu a participat la întâlnire, din partea PSG fiind prezent Leonardo, directorul sportiv. La negocieri a asistat şi Pini Zahavi, impresar care l-a reprezentat pe Neymar.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.