Mercedes Nuno a înregistrat 90 de minute de insulte sexiste primite de fiica ei, arbitru de fotbal, în vârstă de 18 ani, care a condus un meci de juniori (16-19 ani) dintre Unión Deportiva de San Lorenzo de El Escorial şi CUC de Collado Villalba, disputat în apropierea Madridului, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-un moment în care nu am mai putut suporta o asemenea lipsă de educaţie şi de respect, le-am spus suporterilor echipei locale că eram mama şi că vor înţelege că nu voi permite această lipsă de respect la adresa fiicei mele şi nici a altcuiva. Şi că se aşteaptă de la o tribună de mame şi taţi sportivitate şi educaţie. Însă răspunsul pe care l-am primit a fost mai multe insulte şi mai jignitoare la adresa ei. Până la punctul de a-mi spune că dacă nu-mi place să plec. Şi, bine, am început o înregistrare audio", a fost mesajul mamei arbitrului, consilieră pentru sport într-o localitate din apropiere, postat pe Twitter. Ea a publicat şi un fragment din inregistrarea făcută.

Cuvintele adresate arbitrului au fost incalificabile, de la "curvă", "fiică de curvă" la "retradară" şi handicapată.

Clubul gazdă a condamnat jignirile, într-un comunicat emis după meci: "Este intolerabilă orice formă de violenţă, inclusiv verbală împotriva unei femei care îşi desfăşoară munca ei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.