Jucătoarea belgiană de tenis Kimberley Zimmermann, locul 313 WTA, a fost victima unui furt la Roma, unde se afla pentru a participa la un turneu ITF. Sportiva de 22 de ani a rămas fără niciun obiect personal, după ce hoţii i-au spart maşina de închiriat, aflată în parcarea clubului care găzduia competiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, persoane necunoscute au spart unul dintre geamurile automobilului şi au furat rachetele, ţinutele sportive, pantofii sport, îmbrăcămintea de oraş, laptopul, bagajele, toate obiectele personale ale jucătoarei.

Rămasă fără tot ce avea la ea, Zimmermann a fost nevoită să se retragă de la Trofeo Reale Mutua, o competiţie de 25.000 de dolari, care se dispută între 7 şi 13 mai.

Din fericire pentru ea, sponsorii şi cunoştinţele i-au sărit imediat în ajutor şi au ajutat-o să-şi refacă echipamentul, astfel că jucătoarea se va putea prezenta la următoarea competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.