Arbitrul Giulia Nicastro a fost jignită cu remarce sexiste, iar un jucător şi-a dat şortul jos în faţa ei, la un meci de copii de 14 ani, din cadrul unui turneu care a avut loc la Mestre, în Italia, a anunţat Sport Mediaset, citat de presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a dictat un corner, unul dintre jucători şi-a dat şortul jos şi i-a spus arbitrului: "Dă-mi roşu dacă ai ouă. Dacă nu..." Nicastro l-a eliminat pe jucător, ceea ce a provocat nemulţumirea spectatorilor, majoritatea părinţi ai copiilor de pe teren.

Arbitrul în vârstă de 22 de ani a fost jignit pe tot parcursul meciului, părinţii copiilor cerându-i să se lase de fotbal şi să se apuce de prostituţie.

Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz.

După meciul de pomină, Giulia Nicastro a postat o fotografie de-a ei pe Instagram, îmbrăcată în arbitru, alături de mesajul: "Gândiţi, credeţi, visaţi, îndrăzniţi!"

Potrivit presei, Nicastro este prietena coechipierului lui George Puşcaş de la Palermo, Stefano Moreo.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.