Novak Djokovici este campion la tenis, dar şi fan al fotbalului. La turneul de la Indian Wells, unde speră să câştige cel de-al 41-lea său titlu de Masters 1000, Novak Djokovici a jucat un meci de fotbal pe un teren din Coachella Valley (California).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La bustul gol, numărul 1 mondial a marcat cu piciorul stâng împotriva echipei grecului Stefanos Tsitsipas, înainte de a imita celebrarea lui Cristiano Ronaldo strigând "Siuuuuuuu".

Nu este pentru prima dată când Djokovici, renumit pentru talentele sale de imitator, îl imită e Ronaldo. La sfârşitul lunii septembrie, el a sărbătorit o frumoasă lovitură de golf la reuniunea All-Stars a Ryder Cup 2023, alături de pilotul de Formula 1 Carlos Sainz şi de foştii fotbalişti Andrei Şevcenko şi Gareth Bale.

Numărul 1 mondial îl înfruntă sâmbătă seara, pe australianul Aleksandar Vukic, în primul său meci de pe tabloul de la Indian Wells. El revine în California după o absenţă de cinci ani, din cauza faptului că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.