Liderul ATP Novak Djokovici a cerut să fie transferat de la centrul din Melbourne în care se află acum, pentru a se putea antrena înaintea Australian Open, au anunţat, sâmbătă, avocaţii săi, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici a fost plasat la centrul Park Hotel după sosirea în Australia, “în ciuda solicitărilor sale de a fi transferat”, au notat avocaţii într-o cerere depusă la un tribunal federal.

Avocaţii au explicat şi că sportivul beneficia de o derogare în ceea ce priveşte vaccinarea, deoarece a contractat virusul în decembrie.

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.