Portarul Costel Pantilimon a jucat tot meciul pe care echipa lui, Nottingham Forest, l-a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (1-2), cu Wigan, în etapa a IV-a a ligii a doua engleze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pantilimon a acuzat un fault în atac la golul prin care gazdele au deschis scorul, în minutul 2, prin Powell. El a primit al doilea gol dintr-un penalti transformat de Grigg, în minutul 30.

Nottingham a egalat de fiecare dată după ce a fost condusă, prin Cash, în minutul 10, şi prin Soudani, în minutul 90+1. Algerianul a marcat după ce portarul Walton a apărat penaltiul executat de Grabban.

Cu internaţionalul român în poartă de fiecare dată, "pădurarii" sunt neînvinşi în primele patru etape, în care au acumulat şase puncte, dintr-o victorie şi trei rezultate de egalitate, cu care ocupă locul 7. Lider este Middlesbrough, cu 10 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.