Nottingham Forest a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Bolton, în etapa a XIV-a a ligii a doua a campionatului englez de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lolley '12 şi Grabban '64 şi 83 (p) au adus victoria oaspeţilor. Gabban a ratat un alt penalti primit de echipa sa, în mintul 56.

Antrenorul Aitor Karanka s-a ţinut de cuvânt şi l-a păstrat în poartă pe Costel Pantilimon, găsit vinovat de suporterii "pădurarilor" pentru golurile primite în ultimele două dintre partidele anterioare.

Deşi nu a fost învins la Bolton, Pantilimon nu i-a convins pe fani, care au criticat pe reţelele de socializare ezitările internaţionalului român, mai ales jocul nesigur la trimiterea balonului către coechipieri, a scris hitc.com.

După succesul de miercuri, Nottingham Forest, locul 7 cu 22 de puncte, s-a apropiat la două puncte de poziţia a şasea, ultima care duce la barajul de promovare şi la patru puncte de locurile 1 şi 2, care duc direct în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.