FR Handbal a anunţat, luni, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie, că s-a votat majoritar pentru încheierea competiţiilor interne pe teren, în luna iunie, iar o decizie finală ar urma să fie luată în 18 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liga Naţională masculină ar urma să se reia în 14 iunie, cu etapa a 24-a, urmată de runda a 25-a (18 iunie), a 26-a (21 iunie), pentru ca în 28 iunie să se joace restanţele Potaissa Turda - Dinamo (etapa a 10-a) şi SCM Poli Timişoara - HC Buzău (etapa a 23-a).

Turneul Final Four al Cupei României s-ar juca la datele programate iniţial, 24-25 iunie, la Constanţa.

Liga Naţională feminină ar urma să se încheie în 24 iunie, după disputarea unei singure partide, restanţa dintre AHCM Slobozia - CSM Bucureşti (etapa a 16-a).

Anterior, în 16 iunie se vor juca două sferturi din Cupa României, între SCM Rm. Vâlcea - Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti - CSM Slatina, iar Turneul Final Four este programat în 20-21 iunie.

FR Handbal a mai precizat că situaţia finală a reluării partidelor din ambele ligi va fi discutată în 18 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.