Florin Niţă a declarat, miercuri seară, după meciul Armenia – România, scor 3-2, că ar fi preferat să nu aibă prestaţia atât de bună şi naţionala să câştige confruntarea. El a menţionat că nu îşi explică golurile primite pe final şi că tricolorii trebuie să fie muult mai atenţi la ce li se spune de pe margine de către selecţioner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“M-aş fi bucurat să nu am această prestaţie şi să luăm cele trei puncte. A întâlnit o echipă deschisă şi la capitolul determinare au avut un plus şi cred că asta a făcut diferenţa. Atât s-a putut în această seară, atât am putut. Îmi pare rău că nu am putut mai mult. Nu-mi explic golurile primite pe final, probabil că trebuie să fim mult mai atenţi. Avem această problemă cu finalurile. Trebuie să ne mobilizăm mai bine la următoarele partide. Este destul de greu din acest moment, dar nu imposibil. Trebuie să fim mult mai atenţi la tot ce ne spune de pe margine. Trebuie să avem puţin mai multă răutate. Sunt supărat şi este normal să fiu supărat. Am avut victoria în mână”, a spus Niţă la Pro X.

El a refuzat să dezvăluie ce le-a spus tricolorilor în vestiar Mirel Rădoi: “Tot ce se vorbeşte în vestiar trebuie să rămână în vestiar. Îmi cer scuze, dar puteţi să-l întrebaţi pe Mirel”.

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri în trei minute, în finalul jocului.

Au marcat Sperţian '56, Haroian '86 şi Barseghian '89 (p) pentru gazde, respectiv Cicâldău '62, '72 pentru tricolori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.