Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, aflat la primul meci în acest sezon, după ce a fost accidentat, a avut un discurs dur la adresa coechipierilor săi, după înfrângerea suferită în faţa nou-promovatei Chindia Târgovişte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţin să le felicit pe gazdele din această seară. Nu greşesc cu nimic dacă spun că scorul este mincinos, cred că trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. Au meritat victoria. M-am simţi ca ultimul om, ca atunci când cei de la Târgu Jiu îşi băteau joc de noi şi marcau prin spate, pe acolo, prin parcuri şi prin alea. Ce poţi să mai spui de arbitraj, când cei de la Chindia, o nou-promovată, ţi-au dat practic cu terenul în cap, ar fi trebuit să ne dea cinci, şase goluri. Din păcate, nu realizăm la ce echipă suntem. A trebuit să forţez, să-mi ajut echipa, cu siguranţă săptămâna viitoare voi fi mai bine. Dacă mister va decide să intru titlular, voi intra. Degeaba alergăm, facem lucruri frumoase la antrenamente dacă ne batem joc de aceste chestii. Chiar alaltăieri, ieri, am făcut nişte faze fixe, ne-a spus antrenorul că sunt foarte periculoşi la faze fixe şi se pare că nu înţelegem acest lucru. Când îţi spune antrenorul să ţii marcaj, tu nu ţii marcaj, nu ştiu a cui mai e vina. Trebuie să ne revenim, că se cam duc etapele şi ne ducem în jos. Acum toată lumea o să ne critice, o să ne facă varză, cred că merităm acest lucru. Dacă vom continua aşa, ne vor striga B-ul, ne vor face varză, vor striga din tribune demisia. Parcă am venit ieri, unul de prin Suceava, altul din Brăila, altul din Rucăr, altul din Câmpulung, altul de nu ştiu unde. Suntem o echipă aşa, rătăcită, nu înţeleg de ce. Antrenamentele le facem foarte bine, chiar ne lovim între noi la antrenamente, dar la meci nu lovim pe nimeni. Nu cred că se schimbă obiectivul, trebuie să analizăm mai bine aceste greşeli, că sunt greşeli copilăreşti, nu se poate să facem asemenea greşeli, este inadmisibil. Când antrenorul îţi spune ai grjă la faze fixe şi tu nu ai, înseamnă că problema e la tine, nu?", a declarta Nistor, care a intrat pe teren în minutul '62.

Dinamo a fost învinsă, vineri, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (2-0), de nou-promovata Chindia, în etapa a VI-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci al antrenorului ceh Dusan Uhrin jr. pe banca echipei Dinamo. Târgoviştenii au obţinut, astfel, primul succes în actualul sezon al Ligii I.

Au marcat: Neguţ '19, Leca '45+2, Cherchez '65 (p) / Montini '54, Nistor '82.

După acest eşec, Dinamo revine pe ultimul loc al clasamentul, 14, cu trei puncte. Chindia urcă de pe ultima poziţie pe locul 12, cu patru puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.