Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 1-4, că pentru formaţia sa nu a funţionat nimic şi că adversarii au meritat să învingă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu a funcţionat nimic. Ne-au dominat, au fost mai buni şi cred că au meritat victoria. Din păcate nu am fost noi care erau cem dinainte. Este un eşec şi trebuie să-l tratăm ca atare. De mâine pregătim meciul din Conference League. S-au accidentat foarte mulţi jucători, sper să nu fie grav, avem nevoie de ei. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost un accident. Timpul va decide. De mâine încolo voi uita această înfrângere şii ne vom gândi la meciul de joi. Deocamdată avem antrenor, este Dragoş Bon”, a spus Nistor la posturile care transmit Liga 1.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1. Au marcat: Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.