Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a declarat miercuri seară, după meciul cu Sepsi, pierdut cu scorul de 0-2, că uneori se gândeşte că este posibil să fie “blestemat” şi de aceea nu câştigă un trofeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punctul meu de vedere, nu s-a terminat lupta la titlu. Cât mai avem şanse, vom lupta până la final. Nu ne putem da bătuţi. Am avut la 0-0 acea ocazie a lui Ivan. Dacă marcam, alta era soarta acestei partide. Chiar nu mai am cuvinte, nu ştiu ce să mai zic. Câteodată stau seara şi mă gândesc. Poate eu sunt blestemat şi nu pot să câştig un trofeu... chiar nu ştiu ce se întâmplă”, a spus Nistor, potrivit Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Bogdan Mitrea ’45 şi Claudiu Petrila ‘90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.