Mijlocaşul Dan Nistor a declarat, marţi, după meciul cu Dacia Unirea Brăila din Cupa României, că directorul sportiv Ionel Dănciulescu a plâns în vestiarul echipei. Jucătorii dinamovişti au afişat la meciul de la Galaţi un tricou cu mesajul "Danciu, rămâi cu noi". În urmă cu câteva zile, Dănciulescu anunţa că părăseşte clubul Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi dedic această victorie lui Ionel Dănciulescu. Îmi pare nespus de rău că a plecat, dar prin aceste gesturi ale noastre, prin acel tricou, plus că a venit în vestiar... Tot vestiarul i-a stigat numele, el a început să plângă, sper să se reîntoarcă şi să continuăm împreună, pentru că Dinamo este casa lui şi este urât să fii plecat de acasă. Eu îmi doresc din tot sufletul să se întoarcă, suporterii îl iubesc, noi îl iubim, chiar e urât în vestiar fără el, sincer", a declarat Nistor, la Telekom Sport.

Nistor a avut un conflict cu fostul antrenor Florin Bratu, în urma căruia tehnicianul a fost dat afară. Cu toate acestea, jucătorul i-a urat baftă în viitor lui Bratu.

"Eu am o relaţie foarte bună cu dânsul, mă chema la două zile la dânsul în birou, vorbeam cu dânsul. Îmi spunea să strângem rândurile, să strâng echipa, treceam printr-o perioadă grea, dar cred eu că am avut şi un pic de ghinion. Lui Florin Bratu vreau să-i dopresc pe această cale multă baftă unde va merge şi sper să ne mai revedem şi să lucrăm din nou împreună. Cu siguranţă putem să mai lucrăm, suntem oameni şi trebuie ne înţelegem", a declarat jucătorul.

Dan Nistor a precizat că s-a înţeles cu conducerea clubului Dinamo pentru un nou contract, valabil trei ani.

"Încă nu am semnat, dar ne-am înţeles verbal şi zilele astea urmează să semnăm. Timp de trei ani (n.r. - va mai îmbrăca tricoul echipei Dinamo). Eu vreau şi mai mult, dar să vedem dacă mă vor mai ţine picioarele", a adăugat el.

Dinamo s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, la Galaţi, cu scorul de 3-1 (2-1), ultima clasată din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila. Au marcat: Ricardo Grigore '6, Nistor '8 şi '71 / Maxin 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.