Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat transferarea către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti a bazei sportive şi construcţiilor aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului. „Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Transferăm către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti baza sportivă şi construcţiile aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului. Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet. Într-o primă fază, până la construirea sălii, CSM Bucureşti va instala un balon tensiostatic, unde copiii şi juniorii înscrişi la Club vor putea practica volei de plajă”, a scriis Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.