Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat că aşteaptă mai mult respect din partea lui Dan Petrescu, tehnicianul rivalei la titlu, CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat într-o conferinţă de pesă cum comentează afirmaţia lui Dan Petrescu, potrivit căreia FCSB va merge la Iaşi în plimbare, Dică a răspuns: "Antrenorul celor de la CFR vorbeşte multe. Noi ştim foarte bine ce facem aici, muncim şi noi şi ar trebui să ne respecte mai mult şi pe noi, cei care suntem în staf, pentru că venim în fiecare zi la echipă, antrenăm echipa, muncim, încercăm să câştigăm, să dăm totul la jocuri, ar trebui să ne respecte mai mult."

El a declarat că a trăit la intensitate maximă meciul CFR - CSU Craiova, scor 1-0, în care oltenii au ratat un penalti în minutele de prelungiri şi că nu mai doreşte să urmărească vreun meci al rivalei din Cluj.

"Am trăit meciul de aseară cu intensitate maximă. Mi-am propus de acum încolo să nu mă mai uit la ultimele două jocuri ale CFR-ului. Probabil ultima etapă se va juca la aceeaşi oră şi doar penultimul lor joc îl putem vedea. Dar mi-am propus să nu mă mai uit, pentru că îmi stă inima", a spus Dică.

Antrenorul FCSB se aşteaptă la o replică puternică din partea CSM Poli Iaşi, la partida de luni. 

"Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Iaşi. I-am întâlnit de trei ori în acest campionat şi am avut meciuri foarte grele cu ei. Au avut o altă atitudine când am jucat cu ei, au fost încrezători că pot obţine un rezultat pozitiv. Jucătorii au o altă atitudine când evoluează cu noi, cu CFR Cluj, cu CSU Craiova. Trebuie să fim pregăiţi, motivaţi, să avem o atitudine bună ca să reuşim să câştigăm jocul. Sunt sigur că cei de la Iaşi vor avea o atitudine foarte bună la ultimele jocuri, mai ales cu noi, cu CFR Cluj au practicat un joc bun şi îşi doresc să ne încurce. Este aceeaşi presiune (n.r. - ca înaintea victoriei echipei CFR cu Craiova), pentru că chiar dacă cei de la CFR Cluj erau egalaţi în minutul 90, trebuia să câştigăm meciul de la Iaşi. Trebuie să fim motivaţi noi mult mai mult pentru că noi jucăm pentru câştigarea campionatului, iar ei (n.r. - CSM Iaşi) doar pentru o primă, deci ambiţia mai mare trebuie să o avem noi. Este posibil să fie schimbări în echipă, dar nu foarte multe", a adăugat Dică

FCSB va evolua, luni, în deplasare, cu CSM Poli Iaşi, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.