Australianul Nick Kyrgios, locul 60 ATP, a anunţat în social media că a decis să se retragă de la Jocurile Olimpice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am vrut doar să vă anunţ că am decis să mă retrag de la Olimpiadă. Este o decizie pe care nu am luat-o uşor. A fost visul meu să reprezint Australia la Jocurile Olimpice şi ştiu că este posibil să nu mai am vreodată această oportunitate. Dar eu mă ştiu. Gândul de a juca în faţa arenelor goale... pur şi simplu nu este ok pentru mine. Nu a fost niciodată. În plus, nu aş vrea să îi iau oportunitatea unui sportiv australian sănătos care este pregătit să reprezinte ţara. Şi mi-aş acorda timpul necesar pentru corpul meu să îşi revină. Succes tuturor australienilor care cpncurează şi o să ne revedem pe teren curând”, a scris Kyrgios pe Twitter.

La 29 iunie, Federaţia Australiană de Tenis anunţa echipa de 11 sportivi pentru JO, din care făcea parte şi Nick Kyrgios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.