Tenismenul Nick Kyrgios, locul 61 ATP, a părăsit pentru prima dată ţara sa natală, Australia, de când a început pandemia de coronavirus, pentru a evolua la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El nu a mai jucat de la Australian Open, iar la Wimbledon va evolua atât la simplu, cât şi la dublu-mixt, în echipă cu americanca Venus Williams.

"Mă folosesc de asta ca de o vacanţă. Am stat în Australia un an şi jumătate. Am atins un nivel foarte frumos de libertate. Nimic nu mă mai tulbură. Nu am simţit deloc că trebuie să joc. Când eram acasă nu mă uitam la niciun rezultat. Eram fericit fără tenis. Simt doar că mi-a mai rămas un pic de dat acestui sport. Simt că mulţi oameni vor să joc. Vreau doar să merg acolo (n.r. - la Wimbledon) şi să mă distrez. Nu am mai fost pe un teren de tenis de ceva vreme. Este Wimbledon, este vârful tenisului. O să-mi iau nişte căpşuni şi o să mă relaxez", a spus Kyrgios, 26 de ani, sfertfinalist la Wimbledon, în 2014.

Kyrgios va evolua cu francezul Ugo Humbert, locul 25 ATP şi cap de serie numărul 21, în prima rundă la All England Club, o revanşă a dramaticului meci de cinci seturi de la Melbourne, din turul al doilea, pe care australianul l-a câştigat în faţa unei atmosfere electrizante. În turul al treilea, Kyrgios a pierdut în faţa austriacului Dominic Thiem, după un alt meci de cinci seturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.