Rodrigo Lasmar, medicul naţionalei Braziliei, a făcut un bilanţ al situaţiei lui Neymar după operaţie. Fostul jucător de la PSG şi-a rupt ligamentul încrucişat şi meniscul de la genunchiul stâng pe 17 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Neymar se recuperează foarte bine. Am fost cu el duminică pentru o nouă evaluare postoperatorie, care a fost deja programată. Se recuperează foarte bine, bineînţeles, dar este încă în faza iniţială. Vorbim despre o accidentare la genunchi, o accidentare complexă, o ruptură de ligament, leziuni ale meniscului care au trebuit să fie suturate şi, din acest motiv, a trebuit să petreacă o perioadă fără să meargă. Din cauza leziunilor asociate, pe lângă ligament, va trece printr-un proces de reabilitare lent şi îndelungat, iar el este conştient de acest lucru. Cu toţii suntem conştienţi de acest lucru. Dar el a răspuns foarte bine. Suntem mulţumiţi de ceea ce a arătat până acum", a spus el.

Neymar a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, săptămâna trecută, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a începe recuperarea.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.