Atavantul brazilian Neymar, despre care presa spaniolă a scris că va pleca la Reala Madrid în această vară, a refuzat să vorbească despre viitorul său la Paris Saint-Germain.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În toate perioadele de transferuri se vorbeşte despre lucrurile astea. Eu nu sunt într-un moment pentru a vorbi de ceva. Toată lumea ştie pentru ce am venit aici, obiectivele pe care le am. Acum, obiectivele mele sunt legate de Cupa Mondială, nu de a vorbi despre transferuri", a declarat Neymar, la festivitatea în cadrul căreia a primit trofeul pentru cel mai bun jucător din Ligue 1, în sezonul 2017/2018.

El a refuzat să mai spună ceva atunci când a fost întrebat direct dacă va rămâne la PSG.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Atacantantul brazilian Neymar a postat, sâmbătă, un mesaj pe Twitter, în care afirmă că este mândru să poarte noul tricou al echipei PSG.

"Mândru să port noul tricou şi să vă ofer în continuare bucurie", a scris Neymar pe Twitter, sub o fotografie care îl înfăţişează în echipamentul campioanei Franţei pentru sezonul viitor.

Mesajul a fost interpretat ca o încercare de a pune capăt speculaţiilor privind un eventual transfer la Real Madrid, însă As a scris că brazilianul a făcut la fel în mai 2017, când evolua la FC Barcelona.

"Când porţi tricoul Barcei pentru prima dată simţi un amestec de mândrie şi optimism pentru sezonul viitor", a fost afirmaţia lui Neymar despre tricoul pe care îl foloseşte acum FC Barcelona. După numai două luni, Neymar a plecat la PSG, care a achitat clauza de transfer de 222 de milioane de euro.

Vineri, antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat că el nu a cerut un transfer al lui Neymar.

"Eu nu am cerut transferul lui Neymar şi nu ştiu dacă Real se află în negocieri cu el", a declarat Zidane.

Neymar este accidentat şi nu a mai jucat din 25 februarie. El a fost operat, la 3 martie, în Brazilia, la al cincilea metatarsian al piciorului drept. Neymar ar putea să-şi reia pregătirile în această săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.