Atacantul brazilian Neymar, dorit cu insistenţă de Paris Saint-Germain, a marcat golurile echipei FC Barcelona în meciul cu Juventus Torino, scor 2-1, de la International Champions Cup, turneu de pregătire din SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neymar a marcat în minutele 26 şi 42, în timp ce pentru Juventus a punctat Chiellini, în minutul 63.

La meciul de la New York au asistet 82.000 de spectatori.

Presa internaţională a scris că Neymar a decis să plece de la FC Barcelona după ce Lionel Messi şi-a prelungit contractul cu gruparea catalană, deoarece are şanse minime ca jucând în aceeaşi echipă cu starul argentinian să câştige Balonul de Aur.

Neymar, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de FC Barcelona în vara anului 2013 de la FC Santos. Într-o primă fază, Barcelona a anunţat oficial că transferul jucătorului a costat clubul catalan 57,1 milioane de euro. Însă potrivit autorităţilor spaniole, în realitate el a costat cel puţin 83,3 milioane de euro. Neymar şi FC Barcelona s-au înţeles să ascundă adevărata valoarea a sumei de transfer pentru ca un fond de investiţii brazilian, DIS, care deţinea 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului, să primească mai puţini bani din această afacere.

Paris Saint-Germain vrea să-l achiziţioneze pe Neymar, fiind dispusă să achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.