Vedeta braziliană a echipei PSG a fost suspendată pentru finala Cupei Franţei, după ce a primit un cartonaş galben în meciul cu Montpellier din semifinale, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, Neymar a intrat în minutul 86, în locul lui Florenzi, şi a fost avertizat în minutul 90. Meciul, terminat 2-2, a fost decis la loviturile de departjare, fără prelungiri, în favoarea parizienilor, scor 6-5. Neymar a marcat la penaltiuri.

Motivul sancţiunii luate de federaţia franceză (FFF) este legat de o pedeapsă cu suspendare preexistentă, iar PSG studiază posibilitatea unui recurs.

"Aş vrea să fiu în mintea tipilor care au făcut regula cartonaşelor în Franţa. Merită aplauze. Ce mizerie!", a reacţionat Neymar pe Instagram.

La finala cu Monaco, programată la 19 mai, pe Stade de France, PSG nu poate conta nici pe pe Marco Verratti, accidentat, şi nici pe Presnel Kimpembe, suspendat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.