Căpitanul naţionalei Germaniei, Manuel Neuer, a declarat, duminică seară, după meciul cu România, scor 1-0, că Florin Niţă merită felicitări pentru intervenţiile bune pe care le-a avut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar fi trebuit să înscriem al doilea gol, pentru că astfel nu am fi fost în pericol să pierdem două puncte. Ne-au lipsit isteţimea, poate puţină voinţă în careu. Însă portarul lor a avut câteva intervenţii bune. Felicitări”, a spus Neuer, potrivit uefa.com.

Serge Gnabry a afirmat şi el că germanii ar fi trebuit să mai înscrie o dată: “Cel mai important este că am obţinut cele trei puncte. Am avut multe contraatacuri în repriza a doua, dar nu am reuşit să marcăm încă o dată şi ne-am făcut singuri treaba dificilă.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.