Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că formaţia pregătită de Ioan Andone a fost dezavantajată clar de arbitraje în ultimele meciuri, precizând că echipa este furată "ca-n codru" şi că în cazul în care situaţia se va repeta gruparea se va retrage din campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am pierdut 6 sau 7 puncte. O bătaie de joc. E mult prea mult. Au fost depăşite limitele bunului simţ şi rezonabilului de foarte multă vreme. Probabil că era posibil să câştigăm acest meci şi nu trebuia. Poate că erau altele temele. Incredibil. Vrem să se întâmple ceva. O să vedem cum putem protesta. E al cincilea meci la care suntem dezavantajaţi la modul evident. Noi suntem furaţi ca-n codru. E vorba de golănie. Consider că trebuie să fim trataţi corect. E dreptul nostru. Ca să vină nişte băieţi din aceştia care abia aşteaptă un motiv de care să se agaţe... E incredibil, e inacceptabil, e sub orice critică. Dacă se mai întâmplă ne retragem din campionat. Nu merită, de ce cheltuim bani? Mai plătim şi arbitrajul, şi deplasările, ca să fim bătaia de joc a unora?", a spus Negoiţă la Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă a menţionat că dinamoviştii vor face tot ce vor putea pentru a protesta. "Sunt extrem de supărat. E multă bătaie de joc în privinţa noastră şi a acestui fenomen. Vreau să se rezolve această problemă, această mizerie, această nesimţire. Vreau normalitate. Jucătorii noştri cum să-şi facă treaba atâta timp cât suntem meci de meci dezavantajaţi? Chestiuni evidente, care se văd din avion. Şi arbitri cu pretenţii să nu le vadă? Am crezut că există o limită, dar văd că nu există. Facem tot ce putem face să protestăm pentru că nu se mai poate", a adăugat el.

Formaţia FC Botoşani a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, în care gazdele au beneficiat de un autogol şi un penalti, iar oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 71.

Au marcat Romera '22 (autogol) şi Vaşvari '72 (penalti) pentru FC Botoşani, respectiv Rotariu '52 pentru Dinamo.

Vaşvari a transformat în minutul 72 un penalti acordat de Lucian Rusandu după ce arbitrul a considerat că Antun Palici l-a faultat pe Elek. Palici a fost eliminat după faza respectivă, el primind al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.