Baschebalistul echipei Phoenix Suns, Kevin Durant, accidentat la glezna stângă în timpul încălzirii înainte de meciul cu Oklahoma City Thunder, ar putea fi indisponibil între patru şi şase săptămâni, a anunţat The Arizona Republic, citată de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, el ar fi suferit o entorsă de gradul 2 şi a avut piciorul stâng imobilizat.

Durant, care a sosit la Phoenix la începutul lunii februarie, şi-a făcut debutul cu noua sa echipă împotriva celor de Charlotte Hornets pe 2 martie (105-91), după şapte săptămâni de absenţă din cauza unei accidentări la genunchi.

La meciul cu Oklahoma, el şi-a sucit glezna stângă în timpul încălzirii: deşi s-a ridicat şi a continuat câteva minute, totuşi nu a evoluat cu Thunder.

Ultimul meci al echipei Phoenix Suns din sezonul regulat este programat la 9 aprilie, împotriva celor de la Los Angeles Clippers: dacă diagnosticul se va confirma, campionul NBA din 2017 şi 2018, MVP în 2014 şi de patru ori cel mai bun marcator din NBA, ar putea rata finalul sezonului regulat sau chiar începutul play-off-ului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.