Reprezentativa under 17 a României a fost învinsă, joi, la Buftea, cu scorul de 3-0, de selecţionata similară a Angliei, în al doilea meci din Grupa 6 de calificare la Turul de Elită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Foden '1, '13 şi Sancho '68 (penalti).

În repriza a doua, elevii lui Gabriel Manolache au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid ('59) şi au obţinut un penalti, însă acesta a fost ratat de Dennis Politic ('62).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

România a evoluat în următoarea formulă: 1. Cristea - 2. Sabangeanu, 3. Ţieranu, 4. Farcaş, 5. Manolache - 17. Chera, 8. R. Chiriac, 15. Screciu (9. I. Ilie '41), 18. Onişa, 7. Gologan - 16. Politic (10. Sefer '65).

În prima etapă, echipa României a fost învinsă de Austria, cu scorul de 2-1.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 şi cele mai bune cinci dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 grupe din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită). Clasamentul reprezentativelor de pe poziţia a treia va fi întocmit pe baza rezultatelor pe care aceste echipe le vor obţine cu formaţiile de pe locurile 1 şi 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.