Naţionala Statelor Unite ale Americii va juca împotriva Braziliei şi Columbiei în meciuri amicale în luna iunie, înainte de începerea ediţiei din acest an a Copa America, din perioada 20 iunie-14 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce va înfrunta Columbia pe FedEx Field din Maryland, la 9 iunie, echipa americană va primi echipa Braziliei pe stadionul Camping World din Orlando, la 12 iunie.

"Când vine vorba de a te confrunta cu cele mai bune echipe din lume, nu puteam cere mai mult decât Brazilia", a declarat Gregg Berhalter, selecţionerul SUA.

La Copa America, competiţie programată în perioada 20 iunie - 14 iulie, vor concura 16 echipe, zece din zona Conmebol şi şase din zona Concacaf, care acoperă America de Nord şi Centrală şi Caraibe. Statele Unite vor înfrunta Bolivia, Panama şi Uruguay în Grupa C a Copa America.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.