Naţionala României se va reuni în data de 3 octombrie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunţat FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ziua reunitii, prima reprezentativă va susţine, de la ora 17.00, un antrenament deschis integral presei. 

La 5 octombrie, de la ora 12.15, va avea loc conferinţa de presă susţinută de un jucător, urmată de declaraţii ale selecţionerului Christoph Daum. Înaintea acestor evenimente, la ora 10.00 este programat un antrenament la care reprezentanţii mass-media vor avea acces în primele 15 minute.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Vineri, 7 octombrie, la ora 08.30, echipa naţională va pleca în Armenia. 

Selecţionata României va întâlni echipa Armeniei în 8 octombrie, la Erevan, şi reprezentativa Kazahstanului în 11 octombrie, la Astana. 

"Tricolorii" vor reveni la Bucureşti imediat după meciul cu Kazahstan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.