Naţionala României a ajuns, sâmbătă, la Klagenfurt, pentru meciul de la începutul săptămânii viitoare cu selecţionata Austriei, din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit frf.ro, zborul cu charterul de pe Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni până în Austria a durat o oră şi jumătate. “Apoi, cu două autocare, din raţiuni de distanţare pentru membrii delegaţiei, s-a continuat spre hotelul Die Zeit, din localitatea St. Veit an der Glan, apropiată de Klagenfurt (aproximativ 18 kilometri). Aici va fi cantonamentul pe timpul şederii în Austria”, menţionează site-ul FRF.

O distanţă de 13 kilometri a fost străbătută în 15 minute, de la aeroport la hotel. Câţiva români stabiliţi în Austria i-au aşteptat pe jucători, i-au filmat de la distanţă şi le-au urat succes la meci.

Naţionala României va întâlni Austria, luni, la Klagenfurt, de la ora 21.45, în Liga Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.