Naţionala olimpică de fotbal s-a antrenat, duminică, la Shinhama Green Park, parc situat la aproximativ 20 de minute distanţă cu autocarul de hotelul-cantonament al lottului, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenamentul de duminică a început la aceeaşi oră locală 17:00, ca şi cel de sâmbătă, care s-a desfăşurat însă la Kashima Antlers Club House.  Dacă în ziua precedentă au fost 33 °C resimţite şi umiditate 73%, duminică termometrele au indicat 34 °C resimţite şi umiditate de “doar” 66 %.

“Am regăsit acelaşi gazon cu care ne obişnuim deja, scurt şi des, similar celui de golf, pe care vom disputa şi meciurile la Jocurile Olimpice. De data aceasta, ca efect al vremii, a trebuit udat puternic înaintea şedinţei de antrenament, la solicitările staff-ului nostru”, se arată pe site-ul FRF.

După sesiunea de încălzire clasică, tricolorii au fost împărţiţi în patru grupe şi au parcurs, prin rotaţie, un circuit cu 4 tipuri de exerciţii, dedicate intensităţii, potenţei aerobe, controlului balonului şi driblingului în regim de viteză. Ulterior, în timp ce portarii şi-au testat reflexele şi priza la balon prin exerciţii specifice coordonate de Leo Toader, jucătorii de câmp au antrenat posesia în exerciţii 10 vs 9. Antrenamentul s-a încheiat cu un turneu de fotbal 5 vs 5 pe teren redus plus sesiunea de executare a loviturilor libere.

Potrivit planului de activităţi fixat de organizatori, tricolorii alternează cele două baze sportive în toate zilele de pregătire pentru primele două meciuri din grupă, de la Jocurile Olimpice. Apoi, la 26 iulie, lotul va cantonamentul la Sapporo, pe insula Hokkaido, la 1.000 de kilometri distanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.