Reprezentativa feminină de fotbal a României a învins categoric selecţionata similară a Turkmenistanului, scor 13-0, în cadrul turneului Alanya Gold City Cup, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Herczeg – 10’, 45’, 56’, Bălăceanu – 17’, 54′, Goder – 23’, Marinescu 28’; Ciolacu – 33’, Sandu – 40’, Bâtea – 45+1′, 68’, Carp – 63’, 74’.

Partida împotriva Turkmenistanului a reprezentat şi titularizarea în premieră a trei junioare. Două dintre jucătoare au debutat cu gol, Ioana Bălăceanu reuşind o ”dublă” (17 şi 54), iar Mădălina Marinescu înscriind în minutul 28. Portarul Sara Câmpean, 16 ani, a înlocuit-o în partea a doua pe Andreea Părăluţă şi a menţinut poarta intactă.

România va disputa alte două partide în faza grupelor: cu Uzbekistan, pe 1 martie, de la ora 14:30 (Evrenseki Stadium, Side), şi cu India, pe 3 martie, de la ora 16:30 (Gold City, Alanya).

Pe 5 martie se vor disputa partidele pentru clasament, iar câştigătoarele celor două grupe se vor întâlni în disputa pentru trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.