Dan Ardelean a fost inclus pe lista arbitrilor care vor oficia în probele de înot la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În vârstă de 44 de ani, Dan Ardelean, care este membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, este unul dintre cei mai valoroşi arbitri din ţara noastră şi nu numai. Pe plan naţional, Dan Ardelean arbitrează din 2019, iar doi ani mai târziu şi-a început cariera şi pe plan internaţional.
 
Printre cele mai importante competiţii la care a participat în calitate de arbitru se numără Campionatele Mondiale de seniori de la Budapesta (2022), Campionatele Europene de seniori de la Budapesta (2021), Kazan (2021) şi Roma (2022), Campionatele Europene de juniori de la Roma (2021), Otopeni (2022) şi Belgrad (2023) şi Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor (2023).
 
Totodată, Dan Ardelean a făcut parte din comitetul de organizare al Campionatului European de înot în bazin scurt, competiţie organizată de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, şi găzduită de Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni, în perioada 5-10 decembrie 2023.
 
“Este o mare onoare şi un vis împlinit”, a declarat Dan Ardelean.
 
Probele de înot din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 27 iulie – 4 august în bazinul din La Defence Arena.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.