Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că Neymar şi Kylian Mbappe nu vor pleca niciodată de la PSG, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume, este în primii trei. El a fost omul meciului şi a avut un joc extraordinar. El şi Kylian nu vor pleca niciodată, vor rămâne la PSG", a spus el

"Este o zi specială pentru a 50-a aniversare a clubului. Asta e minunat. Avem nevoie de asta pentru a schimba mentalităţile în club şi ceva care ne blocase până acum. Vreau să le mulţumesc tuturor, jucătorilor şi antrenorului. Toată lumea a spus că nu suntem pregătiţi, dar am arătat că avem jucători grozavi. Istoria clubului se scrie astăzi. Vom sărbători acest lucru, dar mâine ne vom gândi la semifinală", a continuat preşedintele Paris SG, Nasser Al-Khelaifi, la microfonul RMC Sport.

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat, miercuri seară, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturi de Atalanta, scor 2-1. PSG a revenit de la 0-1 pe final, marcând în minutele 90 şi 90+3.

Atalanta a deschis scorul prin Pasalic ’27.

PSG a reuşit o revenire spectaculoasă pe final, marcând prin Marquinhos ’90 şi Choupo-Moting ‘90+3.

Neymar a fost declarat jucătorul meciului.

Campioana Franţei va evolua în semifinale cu Câştigătoarea sfertului de finală Leipzig - Atletico Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.