Preşedintele PSG, Nasser al-Khelaïfi, a criticat arbitrajul de la meciul cu Napoli, scor 1-1, din Liga Campionilor, apreciind că echipa sa a pierdut două puncte din cauza arbitrilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit aici să câştigăm acest meci. Din nefericitre s-a terminat la egalitate, nu este rău, încă mai avem şanse de calificare. Sigur a fost ofsaid la golul celor de la Napoli, am avut un penalti, dar acceptăm situaţia. Avem nevoie de VAR cât mai repede posibil. Am pierdut două puncte din cauza a două greşeli ale arbitrului. Acum, cel mai important este să câştigăm următoarele meciuri", a declarat preşedintele PSG.

Napoli a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, marţi, în compania formaţiei PSG, în etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor. Pentru Napoli a înscris Insigne '62 (penalti), iar pentru PSG a punctat Bernat '45+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.