Noul director sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că nu a negociat cu antrenorul formaţiei FC Hermannstadt, Costel Enache, preluarea conducerii tehnice a echipei care este pregătită acum de Vergil Andronache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-am spus părerea. Pe Costel Enache îl cunosc de vreo 30 de ani, pentru că mi-a fost coleg şi îl apreciez foarte mult, dar nu am negociat cu Costel Enache, că am văzut că era supărat domnul Mureşan, doar mi-am sus opinia legat de valoarea sa. Lucrurile nu sunt atât de simple, el este antrenor sub contract, noi avem un antrenor în momentul acesta, ar fi incorect în momentul acesta să vorbesc de un antrenor. Eu trebuie să-mi protejez echipa şi să fac tot posibilul ca starea de spirit să fie orientată spre partida de diseară. După care este posibil orice. Ne-a învăţat istoricul acesui club că trebuie să fii pregătit de fiecare dată la orice", a declarat Răducan, la ProX. 

El a precizat că se aştepta să fie contactat de patronul FCSB, Gigi Becali, pentru funcţia de director sportiv şi a precizat că nu va sta pe banca de rezerve la meciurile echipei.

"Mă aşteptam, nu mi-e ruşine să spun, ştiu foarte bine ce pot să fac şi ce nu pot să fac în domeniul acesta. Eu cred că am experienţă faţă de ultimul mandat, sunt mai înţelept şi cred că pot fi util acestui concept. De aceea am şi acceptat, cu o fişă a postului foarte exactă, pentru a nu lăsa loc de interpretări. Pentru mine lucrurile sunt simple şi o să dovedesc în perioada următoare că ştiu ce am de făcut. Voi sta în tribună, eu cred că e mai bine, nu e prima dată când am ales poziţia din tribună, sunt lucruri pe care le observi şi pot ajuta antrenoul sau staff-ul tehnic, depinde cine va fi antrenor, cu informaţii. Am făcut asta de la începutul carierei. Dan Petrescu mă trimitea în tribună şi apoi la pauză mă chema să împărtăşim ideile şi sigur că decizia era la el, aşa se va întâmpla şi acum", a afirmat Narcis Răducan.

FCSB va evolua, duminică, de la ora 21,00, pe teren propriu, la Piteşti, cu Poli Iaşi, în etapa a VI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.