Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că formaţia CFR Cluj şi-a dorit un rezultat de 0-0 la derbiul de pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important este faptul că am continuat seria meciurilor fără înfrângere, am scos şapte puncte din trei meciuri foarte grele, dar parcă se putea mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă cu experienţă, care şi-a dorit un 0-0, nu un egal, un 0-0, adică au ştiut foarte bine să fragmenteze jocul şi din păcate noi am intrat în jocul lor. Au fost foarte puţine situaţii în care am fi putut să mărim viteza de joc, am căutat spaţiul, ne-au păcălit din punctul ăsta de vedere. Am văzut o fază la care se impunea penalti, mi se pare destul de limpede, dar arbitrajul este unul de înaltă calitate, deoarece este o brigadă foarte bună, dar cred că acolo au greşit şi trebuia acordat penalti, în rest nu avem ce să reproşăm. Dan Petrescu a pus în mişcare un sistem care uneori poate funcţiona şi-n în absenţa lui, având jucători cu experienţă au lecţia bine învăţată şi atunci lucrurile pot funcţiona. Sunt convins că putem mai mult în întâlnirile directe cu ei, vor mai fi trei întâlniri, e bine că nu am pierdut, dar erau momente în care puteam forţa, ei venind după victoria cu Lazio, noi cu o formulă destul de odihnită. Nu se poate vorbi de o favorită la titlu în actualul sistem, campionatul este divizat în două etape, prima parte este calificarea în play-off, după care ne gândim şi la următorul pas. Vom trata foarte serios cupa, trebuie să ne odihnim ca pentru un meci important", a declarat Răducan.

El nu crede că a fost ultimul meci pentru căpitanul Mihai Pintilii: "Pintilii a avut probelme musculare, nu cred că e ultimul lui meci. La nivelul vestiarului nu s-a discutat nciiodată că el nu mai poate. Probabil decizia asta o va lua el, dar eu nu am cunoştinţă de aşa ceva. Sperăm să nu fie o ruptură. De asemenea, Coman are o contuzie, sperăm să nu fie o problemă gravă, va face o radiografie. Doctorul spune că nu e ceva grav şi atunci e în regulă. Nedelcu intră în regim normal într-o săptămână, două maxim, treptat va intra în joc, este o piesă importantă, mai ales în contextul în care Pinti are ceva probleme."

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.