Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, sâmbătă, că a discutat cu jucătorii pregătiţi de Petre Grigoraş şi împreună au hotărât ca echipa să se prezinte în formulă completă la meciul cu CSU Craiova, programat la ora 14.00, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adineauri m-am despărţit de jucători şi s-au urcat în autocar. Am hotărât împreună să mergem şi să încercăm să facem cât mai bine. Nu s-a schimbat nimic, efectiv am luat în calcul toate lucrurile, le-am spus şi riscurile la care se expun dacă nu se prezintă echipa la meci. Am hotărât cu toţii că aşa este normal, să mergem să disputăm această partidă în formulă completă.  Au hotărât să meargă la meci, iar marţi vom avea o discuţie cu întreaga conducere a clubului. Ieri un repreznetant al administratorului special a transmis echipei că strategia este de a duce salariilke undeva la 1.000 de euro", a spus Răducan la Digi Sport.

Vineri, Narcis Răducan declara pentru News.ro că jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş au decis să nu intre în cantonament şi să nu se prezinte la meciul cu CSU Craiova, din cauza restanţelor financiare pe care gruparea gorjeană le are faţă de ei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

De curând, soceitatea care administrează clubul Pandurii a intrat în insolvenţă. Datoriile grupării din Târgu Jiu sunt de aproximativ două milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.