Napoli va evolua în meciul cu AS Roma într-un tricou asemănător cu cel al Argentinei, în semn de omagiu pentru Diego Maradona, decedat la 25 noiembrie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urmă cu un an, împreună cu Kappa (n.r. - furnizorul de echipament), ne-am gândit la un tricou special care să amintească de Diego Maradona, de Argentina adorată de el şi de legătura puternică cu locuitorii din Napoli. Speram că Diego ar putea să-l vadă şi, de ce nu, să-l poarte pentru a vibra cu noi. Prezentarea noului echipament era programată pentru a noua etapă, cu ocazia meciului Napoli-AS Roma. Tricoul pe care jucătorii îl vor purta în această seară (n.r. - duminică) va avea o semnificaţie chiar mai importantă decât ceea ce era imaginat", se arată într-un comunicat al clubului italian.

Jucătorii formaţiei Napoli i-au adus deja un omagiu lui Maradona cu ocazia meciului din Europa League, disputat, joi, pe teren propriu, împotriva croaţilor de la Rijeka (victorie cu 2-0). Toţi jucătorii au intrat pe teren cu numărul 10 purtat de Maradona, număr care nu a mai fost atribuit de club de foarte mult timp.

Meciul Napoli - AS Roma se va disputa, duminică, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.