Clubul Napoli a ameninţat că va acţiona în justiţie un producător italian de jucării care se pregăteşte să comercializeze o păpuşă inspirată de atacantul Victor Osimhen, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acesta este un produs neoficial, a cărui producţie nu a fost autorizată în niciun fel de club", a precizat Napoli într-un comunicat, referindu-se la o păpuşă inspirată de Victor Osimhen pe care firma Giochi Preziosi se pregăteşte să o comercializeze. "Clubul a luat, prin urmare, măsuri pentru a-şi proteja interesele", a adăugat Napoli.

Firma italiană comercializează o celebră colecţie de păpuşi, printre care se numără şi "Cicciobello Bomber" ("Bomber" înseamnă marcator de goluri în italiană), care nu foloseşte numele lui Osimhen şi nici nu face referire specifică la Napoli. La fel ca atacantul nigerian, însă, poartă o mască de protecţie şi un tricou albastru cu numărul 9, care aminteşte de tricoul lui Napoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.